fredag den 29. januar 2010

jeg er i live

Der sker ikke så meget her på bloggen, men har ikke rigtigt haft tid til at komme ind og skrive… vi er jo i gang med at lave vores hus om, hele vores 1. sal er revet ned og vi er i gang med at bygge den op igen, så lige nu bor vi alle 3 i stuen, det er godt nok lidt hårdt når man ikke har så meget plads… det tager jo tid når man gerne vil lave det hele selv og at man kun har weekenderne til det J men det skal nok blive godt når vi er færdige, vi har jo fået lavet stuen og det ene badeværelse, så der er sket lidt her J Jeg blev færdig med min uddannelse som social- og sundhedshjælper den 15. oktober 09 med en vellykket eksamen og jeg var så heldig at få mig et fast job i Nyborg på et plejecenter, så der startede jeg den 16. oktober. Vi havde en dejlig og hyggelig jul og et godt nytår. Morten faldt mellem jul og nytår og slog sin skulder af led så han måtte holde sin arm i ro i en uges tid… Der havde jeg så 2 børn at passe i stedet for 1 J. På mandag starter Magnus i Hudevad Naturbørnehave, det bliver spændende at se hvordan det vil gå – de vokser så hurtigt de små størrelser. Hvis jeg ikke har sagt det, så håber jeg at vi snart bliver færdige med 1. salen så vi kan komme i gang med vores kontor, så jeg kan få pakket mine scrap-ting ud af flyttekasserne (jeg SAVNER dem) – så kan jeg også slappe lidt af igen og få scrappet en masse.

Det var lidt fra mig for denne gang, kan i have en forsat god dag J

1 kommentar:

Lisa sagde ...

Hej Mette.

Jeg er lige startet på scrapbooking og synes det kunne være hyggeligt at finde nogen at scrappe med. Det var sådan jeg lige stødte på din blog. Jeg ved ikke om du er særlig aktiv herinde og om du ser min kommentar, men nu prøver jeg.
Jeg hedder Lisa, er 35 og uddannet pædagog. Jeg bor i Odense SØ. Hvis du har lyst til at skrive lidt og evt. scrappe lidt, så send mig en SMS på nr. 3171 4139